Brettlmarend is a cold meal between lunch and dinner, so at 4:00 or 5:00 P.M.
Here we have Speck, smoked sausage, pickles, onions, cheese, chillies, different types of bread, wine and water.
Karl Demetz's © Photo Blog
Photos of the Autonomous Province of Bolzano-Bozen-Bulsan, South Tyrol / Italy.
Online Since June 1, 2010 with more than 8,000 images
12 comments:
What a beautiful arrangement of food... and such nice colors. This could be dinner for me !
I'm gobsmacked! Surely that's intended to be shared. There's no way I could put away all that.
Was wir in der Pfalz ein Vesper nanntet. Das bringt so viele Erinnerungen von der Hungerzeit nach dem Krieg herauf. Nur bei den netten Bauersleuten wo mein Bruder arbeiten musste, kriegte ich genug zu essen. Eine Woche aus drei gab es genug zu essen und ich musste nicht, mit meinen 8 Jahren schwerer arbeiten als ich konnte.
Bei so schönem Brot und Aufschnitt möchte ich auch gerne dabei sein.
That plate is certainly beautifully served.
yes please!
Delicious¡¡¡¡¡ yummyyyy¡¡¡¡¡
regards from LOOKING THROUGH
My taste-buds are 'a tingling' Karl :) I guess this is what we would call anti pasta ?
Absolutely gorgeous! I guess that, like the Italian word, it comes from the Latin merenda...
We call it Abend Brot. Looks like a perfect meal for summertime! :)
That's quite a meal!
Mann habe ich Hunger!!! Wenn ich schon die Gurken sehe, läuft mir das Wasser im Mund zusammen! Ach und das schöne Brot!
Wonderful composition - it looks fabulous! Yummy :)
Post a Comment